Ülkemizin 8. Ulusal Bilirim Ve 5. İki Yıllık Raporlarının Gözden Geçirilme Süreci
15 Mart 2024, Cuma
Ülkemizin 8. Ulusal Bilirim ve 5. İki Yıllık Raporlarının Gözden Geçirilme Süreci

Değerli Üyelerimiz;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Birliğimize ilettiği yazıda; Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) sekretaryasına sunmakla yükümlü olduğumuz Ülkemizin 8. Ulusal Bildirimi ve 5. İki Yıllık Raporunun gözden geçirilme sürecinin başladığı bildirilmektedir.
Bu kapsamada ekte yer alan raporun incelenerek Bakanlığa iletilmesinde fayda görülen hususların 15 Mart 2024 mesai saati sonuna kadar Birliğimize yazılı olarak ve esin.ozarslan@tobb.org.tr adresine elektronik ortamda gönderilmesini rica ederim.

EK.