İşimiz Temiz Projesi
İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ
İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ

Değerli Üyelerimiz ;

Bursa Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını gerçekleştiren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri'nin projelerinden biri olan "İşimiz Temiz Projesi" kapsamında; hizmet sektöründe faaliyet gösteren mikro işletme sahiplerine, çalışanlarına iş kapasitelerinin geliştirilmesi ve arttırılması noktasında temizlik ve hijyen konusunda ücretsiz eğitimler düzenlenecektir.

Bahse konu eğitimlerden faydalanmak isteyen üyelerinizi Mili Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı ilçemizde bulunan Halk Eğitim Merkezleri'ne yönlendirilmek için ön kayıt formu linkini https://forms.office.com/r/i5XFPxrsp2 doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize.