Seçim Yetki Belgeleri Hakkında
3 Mayıs 2020, Pazar
SEÇİM YETKİ BELGELERİ HAKKINDA
SEÇİM YETKİ BELGELERİ HAKKINDA

02 Ekim 2017 Pazartesi günü yapılacak olan İznik Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde, tüzel kişiliklerin (Şirket/Kooperatif/İktisadi İşletme) oy kullanabilmeleri için  düzenlenmiş Seçim Yetki Belgelerini almaları gerekmektedir. Yetki Belgelerinin alınması için aşağıda yer alan dilekçenin ilgili yerlerini doldurulup, bütün yetkililerce imzalanarak Odamız Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne başvurulması gerekmektedir.

Gerçek kişi (Şahıs ) Firma sahipleri Nüfus Cüzdanları ile oy kullanacaklardır.

Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yetki Belgeleri ücretsiz olup harç alınmamaktadır.

Seçim günü yoğunluk yaşanmaması için seçim gününden önce yetki belgelerinizi almanız önemle rica olunur.

Seçim yetki belgesi talep dilekçesi için tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi için 757 15 76 / Dahili :2