bilgi@izniktso.org.tr - info@izniktso.org.tr

BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU
Enflasyonla Topyekün Mücadele
Buradasınız: Anasayfa / Odamızdan Haberler
3 Mayıs 2020, Pazar
ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE
“Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programı”kapsamında başlatılan...
ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE

“Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programı”kapsamında başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasında  İznik Ticaret ve Sanayi Odası olarak  bizler de  VARIZ. 

İznik Ticaret ve Sanayi Odası, kampanyada aktif olarak yer alacak olup, üyeleri ve ilçe esnafları ile  beraber ülkemizin bu sıkıntılı süreci atlatmasına katkı sağlayacaktır.

Toplamda  407  kalem ürün ve  hizmetlerde  en az  3  ay  süre ile  %10  indirim yapılması tavsiye  edilmektedir.İndirim kampanyasına katılmak isteyenlerin ürün listesinde yer alan ürünler arasından indirim uygulamak istedikleri ürünlere ilişkin başvuru formunu odamıza en geç 22 Ekim 2018 mesai bitimine kadar teslim etmesi  beklenmektedir.

Kampanyaya katılan firmaların bilgileri odamız web sitesinden, sosyal medya hesaplarımız ile  https://enflasyonlamucadele.org.tr/web sayfasında yayınlanacaktır.

TOBB Önderliğinde yürütülen bu kampanyanın  ilçemize ve  ülkemize  hayırlı olmasını diliyor, kampanyaya  katılacak  üyelerimiz ve ilçe esnafımızın da  Genel Sekreterliğimizle irtibata geçerek, başvurularını ivedilikle yapmalarını önemle  rica ediyoruz.

Tüm üyelerimizin bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

İZNİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Ürün Listesi

Başvuru Formu

Odamız hakkında bilgi almak için