bilgi@izniktso.org.tr - info@izniktso.org.tr

BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU
Başkan Mahmut Dede Nefes Kredisi Duyurdu
Buradasınız: Anasayfa / Odamızdan Haberler
3 Mayıs 2020, Pazar
BAŞKAN Mahmut Dede NEFES KREDİSİ DUYURDU
İzniktso Başkanı Mahmut DEDE, TOBB, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Oda ve Borsalar ve Kredi Garanti Fonu işbirliğinde hayata...
BAŞKAN Mahmut Dede NEFES KREDİSİ DUYURDU

Koronavirüs salgını sürecinde işleri bozulan işletmeler nefes kredisi sayesinde ekonomik rahatlama sağlayabilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonu altında yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi çerçevesinde, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Katkıları ve  Denizbank’ın desteğiyle hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesi İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede ve Denizbank Müdürü Ebru ÇEKİÇ  basın açıklaması ile duyurdu.

Dede, “Finansman ihtiyacına cevap verebilmek adına TOBB Nefes Kredisi bugün itibarıyla yeniden devreye alınıyor” dedi.

Dede, “Bu projede TOBB ve 365 oda ve borsa olarak, üyelerimize kısa sürede 6 milyar liranın üzerinde kredi sağlayacağız. TOBB Nefes Kredisi’nin faizi yıllık yüzde 7,5 olacak. Bir üyemiz azami 100 bin lira kredi kullanabilecek. 2020 yılında ne anapara ne faiz ödemesi olacak. Cirosu 25 milyon liranın altında olan üye işletmelerimiz bugünden itibaren Odamızdan alacakları Faaliyet belgesiyle Denizbank şubelerine başvurabilecek.” dedi.

 

 

Odamız hakkında bilgi almak için